Unul din cele mai bine cotate restaurante din Oradea, restaurantul Vinotera vă oferă o gamă largă de servicii alături de înalte calități gastronomice.

Povestea Noastră

Restaurant cu specific italian

Deschis din 2005, restaurantul Vinotera s-a bucurat de un mare succes culinar până în prezent. Restaurantul a fost conceput ca un loc plin de intimitate și rafinament atât în materie de meniuri din bucătăria italiană cât și în materie de locație.
Meniul zilei

Cu meniuri special alese pentru orice tip de buget și eveniment, restaurantul vă pune la dispoziție atât meniul zilei valabil de luni pana vineri între orele 11-17, cât și meniuri alcatuite din cele mai alese ingrediente italienești.
Livrare la domiciliu

Livrările la domiciliu sunt de asemenea un serviciu oferit de restaurantul nostru, acestea fiind disponibile zilnic între orele 11-23 , atât pentru meniul resturantului cât și pentru meniul zilei.
Experiență de peste 25 ani

Fie că doriți să optați pentru clasica pizza pe vatră, savuroasele paste italienelști, sau o sticlă de vin dintr-o selecție vastă de vinuri italienești, restaurantul Vinotera vă oferă o flexibilitate în ceea ce privește alegerea meniului cât și satisfacția serviciilor oferite de profesioniști cu experiență în domeniul gastronomiei de peste 25 de ani.
Close